Pomoč na domu

V današnjem času je hitenje postalo nuja, saj smo nenehno vpeti v službene in družinske obveznosti. Zato nam ostaja malo časa za preživljanje prostih trenutkov z družino in prijatelji. Prav tako pa nam ostaja malo časa za gospodinjska opravila in čiščenje stanovanja v našem domu. Pogosto se rado zgodi, da med delovnim tednom enostavno ne zmoremo opraviti vseh opravil. Nato pa nastopi prosti vikend, katerega smo se veselili cel delovni teden, a vemo, da bomo morali v dveh dneh postoriti vse zamujeno.

Tako cele vikende preživljamo ob čiščenju hiše, kjer vztrajno pomivamo, drgnemo, sesamo in loščimo. Le zakaj ne bi raje proste vikende preživljali v družbi družine in prijateljev, se sprašujemo. Ob dodatni pomoči na domu si olajšamo življenje, saj mučne opravke in čiščenje doma prepustimo drugim, ki bodo to za nas ugodno in hitro opravili.

Zakaj izbrati nas za pomoč na vašem domu?

V našem podjetju razumemo vaše težave in vam zato nudimo kakovostno pomoč na domu. Naša ekipa nudi pomoč ljudem s tegobami modernega človeka. Nudimo vam čiščenje in pomoč na domu, ki bo odgnala vaše skrbi in vam posledično omogočila, da boste proste vikende ponovno lahko preživljali v naravi, obdani z družino in prijatelji. V nadaljevanju opisujemo naše storitve v sklopu pomoči na domu.

Čiščenje stanovanja
Montaža na domu

Pri tem naj omenimo, da smo pri opravljanju del zelo hitri, zato nas lahko kadarkoli pokličete in rezervirate termin. Če iščete dodatne informacije o pomoči na domu, se z nami lahko povežete tudi preko spletne strani s klikom na kontakt. Hitro se prilagajmo, še hitreje pa delamo. Svoje delo pri pomoči na domu opravljamo z veliko mero skrbnosti, pri tem pa smo zelo temeljiti in točni.

Cenik pomoči na domu

Cena storitev čiščenja in pomoči na domu je, kot pri vsakem tovrstnem povpraševanju, zelo pomembna. V našem podjetju želimo biti transparentni, zato cen ne skrivamo. Naš cenik zajema cene čiščenja na domu, pomoči pri gospodinjskih opravilih in hišnih popravil ter cene vzdrževalnih del. Našli boste tudi cenik za pomoč na domu, katero opravljamo v času vaše odsotnosti, na primer, ko ste na počitnicah ali na potovanju.

Iščemo načine, kako bi nudili čim bolj kakovostne storitve tudi za pomoč starejšim na domu. Pomoč na domu pri starejših ljudeh predstavlja pomemben del naših storitev, zato lahko tovrstne cene najdete tudi v ceniku. Če iščete pomoč na domu, vam z veseljem prisluhnemo in se prilagodimo vašim potrebam in željam.

Pomoč v gospodinjstvu

V primeru, da iščete pomoč v gospodinjstvu, smo mi pravi naslov za vas. Skrbimo za pomoč na domu, kjer opravljamo vsakodnevna opravila v vašem domu, ki jih vi ali vaša družina zaradi prenatrpanega urnika ne zmorete opraviti.

 • Čiščenje posode, prahu in oken

  Pomagamo vam pri pomivanju posode, katero lahko operemo ročno ali pa pri tem uporabimo pomivalni stroj. Pomagamo vam pri sesanju tal in brisanju prahu na policah in ostalih predelih. Poleg tega, tla tudi temeljito pomijemo in zloščimo. Čiščenje oken je zamudno opravilo, mi pa ga opravimo hitro in temeljito. Pomoč na domu zajema tudi čiščenje rolet in senčil na oknih. V notranjih prostorih čistimo vse steklene površine, kot so ogledala in steklene vitrine na omarah.

 • Čiščenje kopalnice, odmaševanje odtokov in pomoč pri jeklenkah

  Pomoč na domu vključuje čiščenje kopalnice in sanitarij, pri tem pa na določenih delih uporabljamo posebna čistila, ki učinkovito odstranjujejo vodni kamen, rjo in pa tudi plesen. Za odmaševanje odtokov prav tako uporabljamo učinkovita sredstva in pripomočke, tako da bodo vaši odtoki v celoti odmašeni. Pri pomoči na domu se lahko dogovorimo za dostavo in priklop jeklenke s tesnili, da vam teh težkih predmetov ne bo potrebno nositi.

 • Iščete pomoč pri kuhanju zdravih jedi?

  Pri pomoči na domu po dogovoru pripravimo in skuhamo enostavne jedi, kot so enolončnice, prikuhe in juhe. Ko boste prišli iz službe, boste lahko takoj pojedli zdrav obrok in zato vam ne bo potrebno hoditi v trgovino in kuhati. Enolončnice pa lahko tudi postavite v hladilnik in jih naslednji dan odnesete s seboj v službo.

Iščete pomoč na domu v času vaše odsotnosti?

Velika verjetnost je, da boste nekajkrat na leto odsotni od doma, lahko zaradi zdravljenja v bolnišnici, ali pa počitnic in službenih obveznosti. Pomoč na domu je v teh primerih več kot dobrodošla, saj vam pomagamo pri opravljanju del, ki bi jih sicer morali opraviti sami. Velika prednost pomoči na domu je, da bomo vašemu domu zagotovili varnost pred morebitnimi krajami ali vdori na vašo posest. Naša prisotnost in pomoč na vašem domu jih bo zagotovo odvrnila od tovrstnega početja. V času vaše odsotnosti torej prevzamemo celotno skrb za vaš dom in s tem vzpostavimo nadzor nad nepredvidenimi dogodki.

Skrb za hišne živali
 • Čiščenje doma, vzdrževanja vrta in skrb za hišne živali

  Čiščenje na domu je sestavni del storitev pri pomoči na domu, ko vas ni doma. Poleg tega pa v tem času praznimo vaš nabiralnik, oskrbujemo in zalivamo tako zunanje kot notranje rastline ter prezračujemo prostore, da ne bi prišlo do nastanka plesni in vlage. Pri pomoči na domu vzdržujemo vaš vrt in skrbimo za rast zelenjave ali sadja na vašem vrtu. V primeru, da bo vaš hišni ljubljenček med vašo odsotnostjo ostal doma, bomo mi zanj zelo lepo skrbeli, s tem, ko ga bomo peljali na dolge sprehode, ga hranili in se z njim igrali. Na isti dan vaše vrnitve, vam po želji napolnimo hladilnik s priljubljeno hrano in pijačo, da vam ne bo potrebno hoditi še v trgovino.

Vzdrževalna dela in manjša popravila v vašem domu

Pri pomoči na domu vam nudimo tudi podporo pri vzdrževalnih delih in manjših popravilih na vašem domu. V ceniku pomoči na domu so vzdrževalna dela in popravila vključena v samo storitev ter tudi pripadajoči računi za predmete, katere smo morali kupiti pri zamenjavi delov.

 • Pomoč na domu pri manjših električnih in vodovodnih popravilih

  Pomoč na domu nudimo pri manjših popravilih na električnih napravah in napeljavah. Pri pomoči na domu menjamo stikala, vgrajujemo kuhinjske luči ter menjujemo žarnice. Pri pomoči na domu opravljamo lažja selitvena dela s prevozi in odvozi dotrajanega pohištva in odsluženih električnih naprav. Če iščete in čakate na pomoč vodovodarja, vam mi ponujamo hitro rešitev pri lažjih vodovodnih popravilih, kjer vam pri tem zamenjamo vodovodne pipe in montiramo umivalnike. Pomoč na domu v manjši meri vključuje tudi priklapljanje pralnih strojev, kuhinjskih pečic in pomivalnih strojev.

 • Pomoč starejšim na njihovem domu

  Pri pomoči na domu pomagamo pri urejanju okolice in zlaganju drv, premoga, lesnih briketov ter drugih energentov. Vzdrževalna dela na zunanjih površinah in pri čiščenju hiše bodo v največjo pomoč starejšim na domu, ki zaradi slabšega zdravja teh del ne zmorejo opravljati sami. Cenik za pomoč starejšim je prilagojen njihovim potrebam in zmožnostim.