Čiščenje stanovanja

Ob najemu naših storitev čiščenja na domu, najamete profesionalne čistilce in čistilke na domu. Prizadevamo si, da bi bile naše storitve pri čiščenju stanovanja čim bolj prilagojene željam in potrebam uporabnika, saj se zavedamo, da v današnjem času vsakodnevnega hitenja in usklajevanja med delom in družino, ne zmorete opraviti prav vseh opravil. Prav zato vam ponujamo kakovostne, hitre, zanesljive in cenovno ugodne storitve, ki se navezujejo na čiščenje doma. Čiščenje stanovanja in čiščenje hiše ponujamo vsem, ki za tovrstna opravila nimate časa ali pa si želite, da bi svoj prosti čas preživljali ob drugačnih dejavnostih.

Specializirani smo tudi za pomoč starejšim, kateri zaradi zdravstvenih zapletov niso docela zmožni opravljati tovrstnih težaških del. Starostnikom se v naši ponudbi prilagajamo, tako pri cenovnih ugodnostih kot pri profesionalnih rešitvah pri pospravljanju stanovanja in splošnih storitvah čiščenja na domu. Cenik in cene za čiščenje stanovanja najdete na naši spletni strani, kjer lahko oddate povpraševanje. V nadaljevanju pa predstavljamo naše storitve pri čiščenju stanovanja ali čiščenju hiše.

Sijoče kuhinjske površine pri čiščenju hiše

Pri čiščenju stanovanja vam v kuhinji pomagamo pri pomivanju kuhinjske posode, kjer posodo lahko operemo na roke ali pa v pomivalnem stroju. S posebnimi čistili temeljito očistimo tudi posode za pečenje, katere so večinoma polne mastnih, oljnatih madežev.

Čiščenje stanovanja - kuhinje

Ne potrebujete čistilke na domu, da bi vam očistila le vrh kuhinjske pečice, notranjost in zunanjost umivalnika ter notranjost mikrovalovne pečice. Vse to že naredimo mi pri splošnem generalnem čiščenju, ki je že vključen v cenik čiščenja stanovanja. Pri generalnem čiščenju kuhinje obrišemo pult, omare in kabinete ter pri tem očistimo tudi hladilnik in pomivalni stroj. Generalno čiščenje opravljamo le izjemoma.

Ali čistilka na domu tudi kuha?

Čistilke na domu se najprej osredotočijo na pomivanje in loščenje tal v kuhinji. To seveda pri čiščenju stanovanja počnemo tudi mi in poleg tega odnašamo kuhinjske smeti ter dostavljamo in priklapljamo kuhinjski plin, kjer jeklenke s tesnili dobro pričvrstimo na cevi. V naše storitve čiščenja stanovanja in čiščenja na domu pa vključujemo tudi kuhanje in pripravo enostavnih jedi, kot so enolončnice, juhe in prikuhe. Naša pomoč na domu torej ni sestavljena le iz čiščenja stanovanja ali čiščenja hiše, temveč se pri obsegu storitev prilagajamo željam uporabnika.

Velik delež čiščenja na domu zajemajo kopalnice

Pri čiščenju stanovanja je temeljito čiščenje kopalnice precej zahtevno, umazano in težavno delo. Običajne čistilke na domu večinoma ne očistijo prav vseh madežev v skritih kotičkih, še posebej pa je problematično drgnjenje površin na tuš kabini in odstranjevanje vodnega kamna v toaletni školjki. V sklopu storitev čiščenja stanovanja naše podjetje ta dela temeljito opravi, saj imamo mnogo izkušenj s profesionalnimi čistili za kopalnice. Pri odmaševanju odtokov se poslužujemo različnih načinov, kateri zamašene cevi odpravijo za kar nekaj časa. Temeljito čiščenje kopalnice je pri storitvah čiščenja doma zelo pomembno, saj predstavlja najzahtevnejši prostor za čiščenje v stanovanju.

Temeljito očiščena kopalnica pri čiščenju stanovanja

Pri čiščenju stanovanja ali pri čiščenju hiše je temeljito in kakovostno očiščena kopalnica velika prednost. V našem podjetju pri čiščenju stanovanja dajemo velik poudarek na odstranjevanje nečistoč in umazanij v kopalnici.

Čiščenje stanovanja - kopalnicePri storitvah čiščenja na domu posesamo in pomijemo tla v kopalnici, pri tem očistimo tudi ploščice in fuge med njimi. Temeljito očistimo dno kadi in površino tuš kabine. Pri čiščenju kopalnice v stanovanju očistimo pipe, umivalnik, omarice in ogledala. Pri čiščenju kopalnice v hiši uporabimo močna čistilna sredstva pri odstranjevanju vodnega kamna v toaletni školjki.

Čistilka na domu pri čiščenju steklenih površin

Kot profesionalni čistilci in čistilke na domu vemo, da je čiščenje oken precej zamudno opravilo. Ob temeljitem čiščenju hiše je potrebno očistiti mnogo steklenih površin, okenc in lin. Takšno opravilo pri čiščenju stanovanja pa je malce manj zamudno, saj ima stanovanje manj steklenih površin in okenc.

Čiščenje stanovanja - steklenih površin

V našem podjetju hitro in učinkovito očistimo vse steklene površine pri čiščenju celotnega stanovanja. Čiščenje na domu zajema profesionalno čiščenje steklenih površin v stanovanju, kjer očistimo tudi velike in težko dostopne površine, pri očesnih ploščah pa steklo razmejimo od okvirja in ga očistimo z univerzalnim čistilom, mešanim s toplo vodo.

Čiščenje stanovanja v spalnih prostorih

Storitve čiščenja na domu ne zajemajo le čiščenja kuhinjskih in kopalniških prostorov s stanovanju. Nudimo vam pomoč tudi pri čiščenju spalnih prostorov v stanovanju. V spalnicah pospravimo ves nered, posesamo in zloščimo tla ter očistimo pohištvo. Storitve pri čiščenju stanovanja zajemajo tudi pranje, sušenje in postiljanje posteljnine, tako da bo posteljnina vedno sveža.

Čiščenje stanovanja - spalnice