Zaposlitev

Zaposlimo kandidata/ko za krajši delovni čas, 20 ur/tedensko, dolgoročno tudi lahko za polni delovni čas. Podjetje se ukvarja s storitvami na domu. Naše poslanstvo je nadomeščanje odsotnosti naših strank zaradi dela, dopusta, službenih odsotnosti, ipd. Naša skrb v notranjih prostorih je opravljanje storitev čiščenja, likanja, kuhanja, manjših popravil, ipd. Zunaj lahko skrbimo za ureditev vrta(košnja, obrez, zasaditev grmovnic, dreves, ipd.).

V manjši meri nudimo pomoč tudi starejšim, vendar se te storitve še nismo bolj konkretno lotili.

Torej je tu tudi  priložnost za osebe, ki že imajo morda izkušnje za delo s starejšimi.

Pričakovanja naših strank so različna, vse pa pričakujejo od osebe, ki je tisti trenutek pri njih, da je odzivna na storitve, ki jih ponujamo. 

Kandidat/ka, ki ga iščemo je torej oseba, ki je v prvi fazi praktična, delavno naravnana, vestna, odgovorna in ima občutek za delo z ljudmi.  

Pričakujemo da ima lasten prevoz in izpit B kategorije. Kandidat mora imeti potrdilo o nekaznovanosti.

Nudimo prilagodljiv delavnik, ki je lahko dopoldan in/ali popoldan.

Vikendi in prazniki so dela prosti dnevi.

Plača je stimulativna/nadpovprečna in se začne pri uvajanju kandidata ter v nadaljevanju lastni iniciativi posameznika.

Uvajanje se začne na terenu s tedenskim poizkusnim delom, kjer skupaj ugotavljamo ali smo dosegli uvajalne in dogovorjene standarde.
Prošnje s kratkim opisom vaših izkušenj in življenjepisom lahko pošljete na elektronsko pošto: info@urejen-dom.si, s pripisom »Prošnja za zaposlitev«.